Woodwork AB-Företaget

 

TRYGGHET  |  STIMULANS  |  UTVECKLING

 

Vad innebär FSC-märkning?

FSC

Material & produktinformation

Ingående material

MÅLSÄTTNING

 

Vår målsättning  är att kunna erbjuda varje kund kreativa och hållbara lösningar. Lösningar som vid behov självklart skräddarsys efter era speciella förutsättningar och önskemål.  

 

Våra montörer är kunniga med många års erfarenget av montering av lekredskap. De är väl insatta i gällande säkerhetsregler (TÜV1176/1177) och byggnormer. 

 

Naturlekplatser

 

Lekplatsutrustning från Woodwork följer alltid TÜV:s standard och den stora majoriteten av alla lekredskap är certifierade. Vid takkonstruktioner används alltid godkänt takstolsvirke, som tål snö- och vindtryck. 

 

Våra lekredskap kan användas på skolgårdar, förskolor, campingplatser, bostadsrättsföreningar, stadsparker och alla andra platser där man har som mål att aktivera barn.

 

HOPpkuddar

 

Våra populära hoppkuddar finns på campingplatser, bostadsrättsföreningar, djurparker och nöjesparker. En hoppkudde ett bra medel för att skapa en aktiv och varierad lekmiljö.  

 

Sol- och läsegel

 

Solsegel är, med både hög kvalitet och attraktivt utseende, det perfekta valet för platser som behöver skuggas.

 

Solsegel används ofta till exempel över sandlådor, uteserveringar, terasser och altaner eller varför inte över din bil? 

 

Tillgänglighet

 

I samråd med Handikappsförbundet har vi konstrueraten tillgänglighetsanpassad matplats. Den kan levereras med eller utan tak och har plats för en eller två rullstolar.

 

 

Vi har även konstruerat ett sandlådebord som är tillgängligt för rullstolsburna. För bästa interaktion med andra barn kan det integreras med de flesta befintliga sandlådor.