Woodwork AB-Nyheter

uttökat sortiment med copla

Vår nya serie lekredskap "Urban Nature"  by Copla, kombinerar naturlekplatsens robusta look med innovativ, modern design. Redskapens runda former ger ett vänligt och inbjudande intryck. Många av produkterna är moduler som kan sättas ihop till större system.

Copla startades i Danmark 1994 av arkitekt John Ibsen Hansen, men utgångspunkten att skapa hållbara, kvalitativa och inbjudande lekmiljöer. Samarbetet med en arkitekt som skriver sin Ph.D om barn och arkitektur vid Center for Arkitektur og Idræt (Arkitektskolen, Köpenhamn) och en pedagogisk konsulent som forskar om barn och utemiljö, har lett till att varje enskilt redskap är genomtänkt och testat både i funktion och design. 

nyheter inom indoor

Lekmatta som du aldrig sett den tidigare! Nickanoo har designat en multifunktionell lekmatta av högsta kvalitet. Mattan ändrar form efter stundens behov - en rund ö, en soffa eller ett myshörn.

Med  klara färger väcker Nickanoo´s produkter barnens nyfikenhet och kreativitet. Kuddarna är pricken över i. Både kuddar och matta är beklädda med ett mjukt och skönt material som är avtagbart och tvättbart. Finns nu att köpa hos Woodwork!